Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická moderátorka, modelka a redaktorka britského Vogue Alexa Chung (28) se doslova ztrácí před očima. Přestože vždy bývala velice štíhlá, dnes připomíná spíš dívku v posledním stadiu anorexie. Alexa nikdy neskrývala, že si ke štíhlé postavě dopomáhá zdravou stravou, ale zároveň prý hubne hlavně, když má stres. Tentokrát by však musela být bývalá modelka opravdu v silných depresích, jelikož její postava je vyzáblejší, než kdy dřív, uvedl britský Daily Mail.

Alexa však jídlu celkově asi velkou důležitost nepřisuzuje, před třemi lety ve sloupku pro The Independent napsala: „Moje váha se snižuje, jak nemám čas chodit do supermarketu. Často mluvím s mámou a ona se pokaždé ptá, co jsem měla k jídlu. Je velice rozrušená, když jí odpovídám, že jsem zapomněla.“

Drobná Angličanka uvádí na MTV pořad Gonzo with Alexa Chung a pro televizi PBS pořad Thrift America, V minulosti byla tváří značky parfému Joy of Pink od Lacoste, pracovala pro Vivienne Westwood, DKNY, Pepe Jeans a mnoho dalších. Několikrát se objevila na obálkách časopisů Elle, Vogue či Harper’s Bazaar. V posledních letech se věnuje převážně redaktorské činnosti a moderuje v televizi. Šéfredaktorka Vogue Anna Wintour o ní řekla, že je fenomén a New York Times ji nazval „Kate Moss nové generace“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám