Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jelikož sledujeme každý krok Dary Rolins (51), nemohlo nám uniknout, že zpěvačka odcestovala oslavit své narozeniny do Itálie.

„Původně to nebyl úplný záměr, slavit narozky v zahraničí. Měla jsem ve Veroně nějaké pracovní povinnosti a tak to tak hezky vyšlo,“ prozradila nám čerstvá děvětatřicátnice, která na sever Itálie vyrazila s přítelkyněmi a manažerkou Evou Skallovou.

Super.cz se dostal k několika vtipným fotkám, na kterých rozdováděná zpěvačka řádí se svým dámským doprovodem na hotelovém pokoji.

Možná také proto, že Daru oslava kulatých narozenin čeká až příští rok, pojala oslavy svého dne narození střídmě. „Tento rok jsem dělala jen malou rodinnou večeři, která proběhla těsně před odjezdem u nás v Šárce. Nebylo to nic velkého, jen já a mí nejbližší,“ říká Dara.

Oslava byla sice maličká, dárek ale dostala Dara obrovský. „Všichni mi věnovali hromadný dárek. Domácí kino. To jsem měla vážně radost,“ svěřila se Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám