Hlavní obsah
Článek

Středeční koncert barbadoské zpěvačky Rihanny (36), který se odehrál ve vyprodané pražské O2 Areně byl plný skvělých hitů, převleků a vynikajících tanečních kreací. Podívejte se na video a vychutnejte si alespoň trochu té energií nadupané show.

Na samém začátku se o rozpohybování publika postaral skotský DJ a producent Calvin Harris, se kterým RiRi spolupracovala na hitu We Found Love.

V současnosti blonďatá zpěvačka své vystoupení zahájila kolem půl desáté večer. Na pódium přišla v nádherných modrých šatech, které poté vyměnila za barevné bikini. Divákům rozproudila krev, když se převlékla do sexy koženého oblečku, romantické duše zase potěšila ve žluté nebo stříbrné róbě. Zkrátka z hlediska módních kreací byla show perfektní.

Velký zážitek na celý život dostal jeden z diváků, kterého si Rihanna pozvala k sobě na pódium, klekla si a vrtěla nad ním svými ladnými křivkami.

Zpěvačka nabídla své hity jako Only Girl (In the Worl), What´s My Name, Unfaithful, Umbrella, Don´t Stop the Music a také již zmiňovaný singl We Found Love.

Rihannino Loud Tour běží už od začátku června a pomalu ale jistě se chýlí ke svému konci. O jeho úspěchu hovoří šestnácti tisícová účast na pražském koncertě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám