Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

MMA zápasník Karlos Vémola (38) to před pár dny schytal od své partnerky Lely Ceterové (34), která na Instagramu naznačila, že ji bijec Karlos podvádí.

„A ty dvě ku*vy, co s tebou letěly, vás fotí? Proč si s nimi foto nedáš? Nehraj to na Instagramu na rodinku…hodně lidí ví, že zrovna ty andílek nejsi, a mně už došla trpělivost. Lhaní už bylo dost! Zbytečně se fotíš s chlapy,“ nešetřila ostrými slovy vnadná Slovenka. Svůj příspěvek záhy smazala.

Vémola se teď doma snaží všechno vyžehlit. A neváhá obviňovat bulvár, který ale za ostrá slova z pera jeho přítelkyně nemůže.

„Rodina je nejvíc. Miluju holky moje nejvíc na světě a nenecháme si to bulvárem zkazit,“ napsal Vémola, který to ale na Instagramu ihned schytal.

„Vždyť to komentovala sama Lela, tak proč se to teď svádí na bulvár?“ ptali se fanoušci. „To ti nekazí média a bulvár, ale tvé samotné chování, jdi příště s kámoši a kur*y nech v bordelu nebo doma a nemusíš pak nic žehlit,“ zněl jeden z mnoha komentářů.

„Srdce pro jednu, kok*t pro všechny,“ pustil se do něj další. Slova o rodinné pohodě se tak hodně rychle minula účinkem...

Myslíte si, že je Karlos Vémola své partnerce opravdu věrný?
Ano
7,9 %
Ne
92,1 %
Celkem hlasovalo 28137 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám