Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

MMA zápasník Karel Vémola (38) a Lela Ceterová (34) působí jako dokonalý pár. Lela před nedávnem porodila dceru Lili a mohlo by se zdát, že jí ke štěstí už nic nechybí. Jenže zdání mnohdy klame a Ceterová se rozhodla vyřídit si nyní s partnerem účty přímo prostřednictvím sociálních sítí.

Terminátor na svém Instagramu sdílel fotku s parťáky, s nimiž vyrazil do zahraničí trénovat. Podle komentáře Ceterové, který byl však již ze sociální sítě smazán, to ale vypadá, že chlapi nevyrazili sami.

„A ty dvě ku*vy, co s tebou letěly, vás fotí? Proč si s nimi foto nedáš? Nehraj to na Instagramu na rodinku…hodně lidí ví, že zrovna ty andílek nejsi, a mně už došla trpělivost. Lhaní už bylo dost! Zbytečně se fotíš s chlapy,“ nešetřila ostrými slovy vnadná Slovenka.

Přitom ještě nedávno, když oslavovala narozeniny, se na sociální síti dušovala, že prožívá své nejlepší období v životě. A to právě díky rodině, kterou s drsným zápasníkem založila. Nyní to ale na dny zalité sluncem příliš nevypadá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám