Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Již 15 let navštěvují kliniku ESThÉ její klienti. Fenomén plastické chirurgie vytvořil u nás zakladatel kliniky ESThÉ Doc. MUDr. Jan Měšťák, CSc., který již před 15 lety založil první soukromou plastickou kliniku v ČR, a od té doby ji navštívily desetitisíce pacientů. Společně se svými pracovními kolegy MUDr. Liborem Kmentem a MUDr. Karlem Urbanem měli důvod pozvat své přátele a toto kulaté výročí oslavit.

Stomatologické centrum ESThÉ DENT

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při této příležitosti bylo také otevřeno stomatologické centrum ESThÉ DENT a tak je nyní péče po klienty kompletní. První klient, kterého jeho přátelé do křesla posadili, byl známý kuchař Emanuele Ridi a sesterské asistence se ujaly Šárka Cojocarová, která na Miss Earth 2011 získala ocenění „Nejlepší postava v plavkách“ a 1. Česká vice Miss 2011 Denisa Domanská.

Emanuel Ridi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Útok děvčat na Emanuela nebyl míněn jako zdravotní atak, ale jako naléhání na člena poroty miss. Chtěly z něj za pomocí zubařského náčiní vypáčit, koho vlastně volil. „ Já se zubaře nebojím, chodím k němu rád, ale děvčata jsou na mě hodně hrr,“ smál se populární Ital.

Doc. MUDr. Jan Měšťák, CSc.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že na výročí kliniky přišlo několik vzácných osobností, lze vysvětlit obrovským charismatem, charakterem a mimořádnou odborností docenta Měštáka. To byl důvod, proč hned po příletu z Miami přišla na oslavu i se svou maminkou Tereza Maxová. „ Vůbec jsem netušila, že to bude tak velkolepá oslava za účasti spousty médií, jsem tady především kvůli Honzíčkovi. Musíte pochopit, že mám doma děti a jsem po dlouhé cestě a tak pospíchám opět za nimi,“ vysvětlovala fotografům Tereza.

Nadace "Krása Pomoci"

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Své úmysly pomáhat v oblasti charity spojili lékaři s nadací Taťány Kuchařové „Krása Pomoci“. Od té doby se datuje širší spolupráce MISS World Taťány Kuchařové s klinikou a její pravidelné účasti na setkáních s klienty a přáteli. „ Měla jsem odjet mimo ČR, ale když jsem se dozvěděla, že klinika pořádá setkání, tak jsem odlet odložila. Pokaždé je tento večer velmi příjemný a setkám se zde s úžasnými lidmi,“ řekla po virtuosním koncertu kytaristy Lubomíra Brabce Taťána.

Jiří Adamec s rodinou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi hosty jsme potkali soustu dalších osobností a především přátel vedoucích lékařů kliniky. S dárkem a manželkou Janou přišel režisér Jiří Adamec, nechyběl ani Miloš Zapletal s chotí Hankou nebo Milada Karasová, Miss Jana Doleželová, Kateřina Sokolová s přítelem a další.

Další články

Načítám