Hlavní obsah
Článek

Poté, co se Harry a Meghan rozhodli pro život v ústraní a přestěhovali se do USA, zvažuje změnu lokality údajně i další královský pár. Princezna Beatrice, Harryho sestřenice, se prý touží přestěhovat do Itálie, kde by začala se snoubencem nový život.

Beatrice a Edo Mapelli Mozzi se zasnoubili v loňském roce a měli se brát minulý měsíc. Svatbu ale odložili kvůli pandemii koronaviru. Princezna je navíc středem pozornosti kvůli skandálům jejího otce Andrewa.

Spisovatel a odborník na královskou rodinu Phil Dampier uvedl, že Beatrice už dříve zvažovala přesídlení do Itálie. „Užila si toho v poslední době víc než dost, vůbec by mě to nepřekvapilo,“ sdělil australskému listu New Idea.

Po loňských zásnubách vyrazil pár na romantický víkend do Itálie a lokalitu si prý zamilovali. Edo má navíc v zemi konexe, pochází z dlouhé linie italské smetánky. Zásnuby však rychle zastínil skandál princeznina otce, vévody z Yorku.

Kvůli tomu se Beatrice také rozhodla pro výrazně menší svatbu, místo plánovaných 800 hostů, se jí mělo účastnit pouze 150. Prozatím však vdavky odložila na neurčito. Pár se momentálně izoluje s Edovou matkou Nikki Shale ve venkovském sídle nedaleko Chipping Norton.

Reklama

Další články

Načítám