Hlavní obsah
Článek

Herec Maroš Kramár musel v posledních týdnech řešit nepříjemnou kauzu. Když během závěrečných titulků pořadu Inkognito pohladil po pozadí maskérku Martinu Glaserovou, strhla se mela a slovenský herec byl dokonce nařknut ze sexuálního obtěžování.

V rozhovoru pro Super.cz s nadsázkou říkal, že jeho malý prst vytlačil z novin celou pandemii. Za Kramára se postavili kolegové i řada diváků. A jak je vidět, na nepřízeň žen si Kramár nemůže stěžovat.

Jako vosy na bonbón se na něj lepí i starší herecké kolegyně. Na jedné společenské akci se na něj radostně vrhla i známá slovenská herečka Mária Kráľovičová (93).

Držitelka Medaile Prezidenta Slovenské republiky za významné zásluhy a rozvoj slovenské kultury a celé řady dalších významných ocenění je i po devadesátce stále velmi vitální a s Kramárem má skvělé vztahy.

Není divu, že herci vlepila pořádného hudlana a radostně se k hereckému kolegovi tulila. A to by si asi k sexuálnímu predátorovi netroufla.

Uznávaná slovenská herečka ztvárnila desítky filmových, televizních a divadelních rolí. Namátkou jmenujme například snímky Buddenbrookovi, Šestý červenec či Rodinné tajemství. S Kramárem se potkala v Bratislavě na slavnostním otevření jednoho butiku s pánskou a dámskou módou.

Reklama

Další články

Načítám