Hlavní obsah
Článek

Modelka Iskra Lawrence (33) se stala před dvěma měsíci poprvé matkou. Na svém youtubovém kanálu popsala už domácí porod, který se neobešel bez komplikací, a nyní se rozpovídala o dalších strastech spojených s mateřstvím.

Nejvíc zápasila s krvácením, kvůli němuž musela oblékat pleny pro dospělé, a poporodními hormony. „Když porodíte dítě, jste velmi emotivní. Musíte se smířit s tím, že budete plakat kvůli všemu,“ uvedla s tím, že ji rozpláče, i když vidí partnera Philipa Paynea se synem v náručí.

„Nikdy se nevyspíte. Naše dítě často pláče, a hodně nahlas. Přiměje vás to o sobě pochybovat,“ pokračovala ve výčtu svých útrap.

Další výzvou pro ni bylo kojení, neboť musela výrazně zvýšit příjem kalorií. „Moje asistentka mi řekla, že musím konzumovat minimálně 4000 kalorií za den, což je hrozně moc jídla. Nemám vůbec čas, tak na jídlo nemám mnohdy ani pomyšlení.“

Iskra je, co se týče její nové role maminky, na sociálních sítích velmi sdílná. Popsala nejen porod a zakopání placenty na zahradě, ale i vlastní úzkosti. Rozhodně v tom však není sama, věrné fanynky jí v komentářích často vyjadřují podporu a dělí se o své vlastní zkušenosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám