Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadský sportovní moderátor Dan O´Toole (44) sdílel ve čtvrtek na svém instagramovém profilu devastující zprávu, že pohřešuje měsíční dceru Oakland.

„Moje děťátko Oakland. Modlím se za to, že ať tě má kdokoliv, drží tě v náruči. Ať mi tě vzal kdokoliv, chrání tě. A vrátí mi tě zpátky. Miluji tě, Oakland. Nemohu se dočkat dne, kdy tě zase budu držet. Moje srdce je zlomené. Já jsem zlomený,“ napsal k fotce novorozené holčičky.

„Aby bylo jasno, Oakland je živá, alespoň si to myslíme. Ale nevíme to jistě. Mám měsíční dceru a nevím, kde je,“ uvedl na vysvětlenou zoufalý otec.

Jen o několik hodin později se na Twitteru objevila zpráva, že se děvčátko už našlo a je v bezpečí u své matky.

„Ujistili mě, že je moje děťátko v bezpečí. Ještě jsem ji neviděl ani nedržel. Jsme stále zlomení. Možná se z toho nikdy nevzpamatujeme,“ oznámil moderátor později v popisku stejné fotky. Detaily ohledně dceřina zmizení však nesdílel.

Moderátor má dvě starší dcery s exmanželkou Corrie. Ta však není matkou Oakland. Když se holčička pohřešovala, vyvrátil O´Toole v komentářích spekulace o tom, že jeho ex měla něco společného s jejím zmizením. Komentáře pod příspěvkem však již nejsou aktivní.

Reklama

Další články

Načítám