Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) si pořídila fenku čivavy a vzbudila obrovský poprask. Na Instagramu ji obviňují, že si pořídila psa z množírny. Na to modelka reagovala hodně ostře.

Později všechny pochybovače informovala o tom, že její pejsek má papíry. A tedy, že rozhodně není z množírny. Ani to ale nestačilo. Někteří diskutující jí nevěří, protože prý takto malá čivava nemůže mít průkaz původu.

„Však je to hnus! Podporovat množírny! Čistokrevný pes bez průkazu původu neexistuje, vy jen navádíte své fanoušky, aby dělali stejné chyby, je mi z toho docela smutno, vy byste měla mít rozum,“ zaznělo na Instagramu Krainové.

„Má průkaz!“ hájila se Simona, ale tím nikoho neobměkčila. „Jo ale očkovací průkaz není průkaz původu vydaný ČMKU (českomoravská kynologická unie),“ přišel ihned úder z druhé strany.

„Pro všechny hnidopichy, vypněte jim někdo wifi,“ reagovala Krainová na komentáře. Ani to ale nestačilo. A do Krainové se pustili i na instagramovém profilu její sestry Yvony.

„Tak vás zamrzí, když vidíte, že nějaká celebrita, která svou tváří může pomoci a být inspirací, tak vlastně podpoří někoho, kdo ty pejsky množí hlava nehlava. A věřte, že v čivavách se vyznám, koukám každý týden na inzerce a kdo stylizuje čivavky k prodeji do korálků a do inzerce píše mini, teacup, v dospělosti 1,5-2 kg... A určitě není normální, že někdo, kdo prodává čivavy, má nějaká štěňátka vždy k prodeji a inzerát vždy jak přes kopírák,“ napsala jedna z diskutujících.

Krainové, jež stále všem opakuje, že má pejska s papíry, se následně zastala i její kamarádka Zuzana Belohorcová (48). „Zlato, se* na blbce, užívej si života, love you,“ vzkázala Simoně slovenská moderátorka.

A štěně jí pochválila i Dagmar Havlová (71). „Roztomilá,“ chválila fenku bývalá první dáma.

Psa bez průkazu původu si nedávno pořídila moderátorka a herečka Tereza Kostková, která se také hájila, že psa rozhodně nemá z množírny. „Každý, kdo prodává psa bez PP, je množkař, i když je to teta z horní dolní,“ psali jí tehdy na sociální sítě.

Tereza Kostková a její reakce na to, že má mít psa z množírny

A co si myslíte vy? Má Simona Krainová psa bez průkazu původu, nebo ne? Hlasujte v anketě pod článkem.

Myslíte si, že má Simona Krainová psa bez průkazu původu?
Ano
42,8 %
Ne
57,2 %
Celkem hlasovalo 8374 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám