Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se vrátil ze svého zahraničního působení v hokejovém klubu ve Francii, málokdo tušil, že existuje nějaký brankář Marek Peksa (30). To ovšem jen do chvíle, než si zahrál topiče ve videoklipu Lucie Vondráčkové (44). A poté se začalo mluvit i o jejich bližším vztahu.

Marek sice získal angažmá v druholigovém klubu ve svém domovském Šumperku, ale stal se z něj i celkem vyhledávaný model. A další dámou, kterou okouzlil, byla herečka Kaira Hrachovcová (49), s níž nafotil sérii odhalených snímků. A jenom u focení také nazůstalo, což sám připustil.

I vedle ní se ale už ve společnosti přestal objevovat a na představení řady výživových doplňků z konopí dorazil sám, i když i tady neměl o pozornost dam nouzi. Kdo tedy bude další dámou či slečnou, která urostlému fešákovi podlehne?

Mohlo by se zdát, že slabost má pro starší drobné blondýnky. To se nám ale v rozhovoru pokoušel vyvrátit. "Jaký typ žen se mi líbí, neví ani moje maminka, se kterou jsem si o tom nedávno povídal. Jisté je jedno. Ženou číslo jedna je pro mě moje dcera," ujistil nás.

Reklama

Další články

Načítám