Hlavní obsah
Článek

Mezi prvními, kdo letos vyrazil na pár dní do Chorvatska, byla Agáta Prachařová (38). Následně na Jadran se svým manželem dojela i Patricie Pagáčová (35). K moři už se podívala i Gabriela Partyšová (45) nebo herečka Jitka Schneiderová (50). Se začátkem léta se do země vydala Markéta Konvičková (29) a nyní poslala pozdrav od moře i Tereza Fajksová (34).

Zatímco známá zpěvačka odjela k Jadranu v požehnaném stavu, nejkrásnější dívka planety Země z roku 2012 vyrazila na dovolenou s roční dcerkou. „Když je Vaše dítě tak unavené, že usne i ve vodě. 3krát jsem ji uspávala ve stanu a nic. Jet s ročním prckem na dovolenou určitě není dovolená,“ napsala modelka na sociální síti a sdílela fotku s malou Lilien.

Cesta pro obě evidentně nebyla nejjednodušší, jak modelka následně popsala. „Na konci dne si uvědomíme, že jsem celý den nejedla, tak rychle sníte nějaký rohlík. Hlavní je, že malá má neustálý přísun vody, jídla a milióny hraček, se kterými se musí rodiče tahat na pláž,“ svěřila se Tereza, pro kterou jsou první hodiny v Chorvatsku hlavně o nedostatku spánku.

„Neexistuje pojem jsem unavená, protože vaše dítě není unavené, tudíž si prostě nemůžete jen tak lehnout a usnout, protože opravdu nemůžete nechat dítě na pláži u vody samotné.

Ale pak si ten prcek na vás lehce usne a vy si prostě uvědomíte, že nechcete nic jiného, i když jste už 48 hodin nespali,“ dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám