Hlavní obsah
Článek

Pro fanoušky to byl šok, když v dubnu vyšlo najevo těhotenství Gigi Hadid (28). Modelka čeká dceru se zpěvákem Zaynem Malikem a s fanoušky na sociálních sítích se nyní podělila o tip, jak bříško schovat.

Po rozhovoru v živém vysílání na Instagramu se jedna ze sledujících v komentářích tázala, jak se modelce daří bříško skrývat. „Jsem sama ve čtvrtém měsíci a moje břicho je obrovské, ty ale vypadáš skvěle,“ divila se fanynka.

„Správný úhel a hodně volné oblečení vytvoří optickou iluzi. Ze strany to je ale úplně jiný příběh,“ odpověděla Gigi. Hadid doposud pupík na odiv nevystavila, pokud se někde objevuje, stále nosí volné oblečení.

S Malikem se nyní izolují na ranči modelčiny slavné matky Yolandy v Pensylvánii. Gigi zjistila, že je v jiném stavu, na přelomu února a března, když cestovala v rámci týdnů módy. Zprávy potvrdila až v dubnu v pořadu Jimmyho Fallona.

„Samozřejmě bychom si to přáli oznámit sami, až uznáme za vhodné, ale jsem moc vděčná za všechna krásná přání a podporu,“ sdělila, když se zprávy provalily.

Hadid a Malik začali randit v roce 2015 a v průběhu vztahu se několikrát rozešli. Poprvé v březnu 2018, podruhé o rok později. Teprve v lednu potvrdili snímkem na Instagramu, že jsou opět spolu ve vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám