Hlavní obsah
Článek

Tereza Bebarová (44) žije s rodinou mimo Prahu, ve které se prý dusila. Velkoměsto jí příliš nechybí a raději si užívá klidu a pobytu v přírodě. Když jsme se potkali v botanické zahradě v Praze, zajímalo nás, jak je bývalá hvězda seriálu Ulice zdatná v péči o květiny a zahradu.

„Mám co dohánět. Partner mi říká, že u mě chcípne i umělohmotný kaktus a taky mi někdy říká, že jsem vrah květin,“ řekla s humorem pro Super.cz.

Během slavnostního zahájení výstavy jehličnanů alespoň načerpala tipy ohledně péče o rostliny a stromy, které jistě využije ve svém novém lifestylovém pořadu, kterým bude jako moderátorka provázet. Rozšiřuje si obzory nejen co se zahrádkářství týká, ale i v jiných činnostech, kde dříve pokulhávala.

„Já se teď zajímám o všechno. Jak jsem léta dělala pouze herečku a trávila jsem hodně času jen v divadle, na zkouškách nebo v dabingovém studiu, tak jsem se domácnosti moc nevěnovala. Pak přišly děti a postupně mě to nutilo třeba něco upéct,“ přiznala dvojnásobná maminka. Prvorozená dcera Klaudie její snahu ocenila. „Moje starší dcera mi na Den matek napsala dopis: ,Děkuju maminko, že tě mám, mám tě moc ráda, přeji ti všechno hezké ke Dni matek’ a pak napsala: ,Děkuju ti, že jsi začala péct.’ Takže jsem si říkala, ono to dítě asi doposud trpělo,“ pobavila herečka na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám