Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jen dva týdny zbývají do premiéry filmu Havel, kde si Aňa Geislerová (48) zahrála roli Olgy Havlové. Po karanténě stihla už herečka dotočil i poslední scény z filmu o Boženě Němcové, kde ztvárňuje titulní roli.

Jinak ji ale v dohledné době žádná práce nečeká. "Už v květnu jsem měla začít zkoušet divadlo, to jsme ale posunuli o rok. Ale nevadí mi to. Pracovat a natáčet začnu až po prázdninách. Jinak jsou jenom takové drobnosti, které ani nestojí za řeč," míní.

V těchto dnech by za normálních okolností zřejmě byla na karlovarském filmovém festivalu a viděli bychom ji v krásných róbách. "Nikdo nám ale róby nosit nebrání a můžeme si klidně udělat nějaký festival rób," smála se Aňa, která se ostatně i v období karantény zapojila do instagramové výzvy a vyrazila v modelu z Českého lva vynést popelnici. A jaké šaty si chystá na premiéru Havla? "Mám trošku spadeno na Tatianu Kovaříkovou, ale ještě uvidíme," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám