Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) poprvé ukázala syna Svena, kterému jsou zrovna dnes tři měsíce. I se synem Quentinem vyrazili na dětskou akci a návštěvu Dinoparku. Ornella si pochvalovala, jak je syn Sven dokonalé miminko.

"Je hrozně hodnej, nechá nás spát celou noc, když má hlad, tak si broukne, nebrečí. Je to super," řekla Super.cz. Starší Quentin prý na mladšího brášku už nežárlí. Těžší to bylo jen na začátku.

"Quentin měl záchvat žárlivosti jen jednou, když mu upadla bota a já mu ji odmítla obout. To řekl, že mám ráda jen Svena. Bylo to ale jen opravdu jednou," zdůraznila Ornella.

"Mám spoustu volného času díky tomu, že je Sven tak hodný. Není moc poznat rozdíl mezi jedním a dvěma dětmi," vysvětlila Super.cz.

Ornella se pomalu vrací na svoji váhu. Ještě to prý ale bude nějakou chvíli trvat. "Po třech týdnech jsem začala jezdit na koni, nevydržela jsem být úplně v klidu. Pak mě začala bolet jizva, tak jsem si musela odpočinnout. Teď jsem začala běhat, volím indiánský běh, chvíli běžím, chvíli jdu. Přibírala jsem devět měsíců, teď mu budou tři měsíce, tak si myslím, že to je v pohodě. Včera jsem poprvé dopnula džíny, které jsem měla před těhotenstvím. Ale pneumatiku mám pořád," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám