Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladšího syna herce Luďka Soboty jsme už neviděli opravdu dlouho. Naposledy před třemi lety, když zkoušel štěstí na castingu soutěže Muž roku, kde se Ladislav Sobota potkal s Matyášem Hložkem (30). Ten nakonec soutěž vyhrál.

Nyní jednatřicetiletý Ladislav pak přestal svět šoubyznysu a modelingu pokoušet a věnuje se profesi tenisového trenéra. K herectví prý ani nikdy netíhl a sport je jeho život. Díky tomu má i pěkně vypracovanou postavu a musíme říct, že po třech letech vypadá také o dost mužněji.

Když jsme ho potkali spolu s jeho maminkou Adrienou, kterou doprovodil na křest knihy Matky na palici spisovatelky Alexandry Veliké, trochu nás to překvapilo. Jednak proto, že se obvykle společnosti vyhýbá, a pak i z důvodu, že komediální příběh o maminkách školkových dětí asi není zrovna čtení pro mladé muže. Možná by se mu víc líbila autorčina první kniha o striptérkách v New Yorku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám