Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je tu a s ním i čas dovolených a nezapomenutelných zážitků. Jen málokdo si v dnešní době dokáže představit dovolenou a cestování bez chytré elektroniky. Ať už jste vyznavači aktivní dovolené, nebo si raději polenošíte někde u vody, s produkty Apple si můžete být jistí, že nikdy nesáhnete vedle. A my Vám přinášíme několik skvělých tipů. Připravte kufry, přibalte chytré pomocníky, dobrou náladu a vydejte se vstříc letním dobrodružstvím!

Iphone SE 64 GB

Nadčasový design, kompaktní rozměry, dlouhá výdrž i rychlé nabíjení. To a ještě mnohem více přináší iPhone SE. Tělo telefonu je zhotoveno ze skla a hliníku, navíc je z voděodolné konstrukce, takže s ním bez obav můžete vyrazit i na vodu.

Apple Watch Series 5 Nike 40 mm

Hodinky ze speciální edice ocení všichni sportovci. Umožňují tvorbu tréninkových plánů, plnění cílů a vyzvou Vás k vyšší aktivitě. Po cvičení zobrazí přehledné statistiky o výkonu. Integrovaná aplikace Nike Run Club Vás bude při běhu motivovat a dávat dobré rady na trénink. Samozřejmostí je voděodolnost do 50 metrů, což ocení zejména nadšení plavci.

Apple AirPods

Potřebujete se namotivovat na ranní běh svižnou muzikou? Tato sluchátka přinesou dokonalý zvuk do Vašich uší. Stačí nasadit a jedním klepnutím připojit k Bluetooth zařízení. S čipem Apple H1 a pohybovým akcelerometrem automaticky ovládají zvuk, aktivují mikrofon při telefonování a zapnou přehrávání při jejich nasazení do uší.

Apple iPad 32 GB

Kombinuje mobilitu a všestrannost spolu s výkonem a možnostmi počítače. Díky 10,2" Retina displeji, operačnímu systému iPadOS a podpoře Smart Keyboard s klávesami plné velikosti se stane praktickým a funkčním pomocníkem nejen na dovolené, ale i při práci či studiu.

Macbook Air 13" 256 GB

Dopřejte si jen to nejlepší pro svou práci i volný čas. Ultralehký notebook v hliníkovém šasi váží jen 1,29 kg, a tak ho snadno přibalíte do kufru. S integrovaným snímačem Touch ID budou Vaše fotky i další soubory zcela v bezpečí. Navíc je laptop vybaven speciálním čipem Apple T2 Security, který automaticky šifruje všechna data uložená na SSD disku.

Další články

Načítám