Hlavní obsah
Článek

Když nás herečka Simona Prasková pozvala na oslavu svých půlkulatin, byli jsme trochu v rozpacích. Měla je totiž už loni v dubnu. To je pořádně dlouhé zpoždění. "Já to loni kvůli práci nestihla a letos zase byla v té době karanténa. Tak jsem to chtěla nějak spojit i se začátkem dalšího pracovního života, kdy už můžeme chodit ven bez roušek, a hlavně hrát," vysvětlovala.

"Já už roky stejně slavím pětatřicetiny, takže jsem pořád mladá holka," smála se Simona, která si do romantické kavárničky u mlýnského kola na pražské Kampě sezvala svoje kamarády, aby oslavila rozvolnění v Česku. "Je to i taková anti-Covid párty," dodala.

Navíc se letos cítí v mnohem lepší kondici, než v jaké byla loni, kdy jí bylo pětapadesát. Shodila dvanáct kilo a maká na sobě. "Myslím, že teď už je to taková hranice, které jsem chtěla dosáhnout. Vždycky jsem se trápila tím, jak vypadám. Jsem na sebe docela přísná a kritická. Věk letí, nezastavím ho, ale snažím se aspoň cvičit s kondičním trenérem, praktikuji i jógu, díky které pozitivně vnímám svět," má recept Simona.

Těší ji také to, že po karanténě už zase začala hrát divadlo a v červenci ji čeká několik filmových projektů. "Sešly se dokonce čtyři filmy, s režiséry Robertem Sedláčkem a Zdeňkem Kovářem, a pak to jsou dva studentské filmy," vypočítala.

Reklama

Další články

Načítám