Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rakouská popová zpěvačka a dědička značky křišťálového skla i šperků Victoria Swarovski (26) vyrazila s přáteli na jachtu na Ibizu. Na palubě ji zvěčnili v bikinách a bylo na co se dívat.

Na lodi nechyběl ani její manžel, developer Werner Murz, za nějž se provdala v roce 2017. Luxusní svatba, která proběhla v Itálii, se tehdy dostala na titulní strany magazínů po celém světě. Swarovski upoutala pozornost především šestačtyřicetikilovou róbou, kterou navrhla společně s dubajským návrhářem Michaelem Cincem.

Svatební šaty pokrývalo na 500 000 krystalů a doplňovala je osmimetrová vlečka. Jejich cena byla vyčíslena na více než 20 miliónů korun.

Za Murze se provdala po sedmi letech známosti před zraky 250 svatebčanů a oslava trvala tři dny. Následovaly líbánky na obří jachtě u pobřeží St. Tropez. Jak je vidět, slunění na jachtě je její oblíbenou formou odpočinku.

Reklama

Další články

Načítám