Hlavní obsah
Článek

Vždycky byla vyhledávanou modelkou pro prádlo a plavky. Lucie Petrišková se totiž pyšní nejen dlouhými končetinami, ale také ženskými tvary. My jsem se s ní naposledy rovněž potkali, když fotila v plavkách. Tentokrát se ale jednalo o projekt, který má pro modelku zvláštní význam.

„Fotila se kolekce plavek, kterou jsem se rozhodla vydat na počest mé maminky. Celá kolekce je založená na jejích návrzích z roku 1993,“ říká Lucie, která se se svou maminkou Gustinou navždy rozloučila na konci minulého roku.

Modelka prý nikdy neměla ambice fušovat do řemesla návrhářům, ale pomoci zhmotnit kolekci své maminky pro ni mělo pochopitelně zvláštní význam. „Já sama jsem nikdy neuvažovala o tom, že bych navrhovala plavky. Možná mě párkrát napadlo udělat něco jako těhotenskou módu, když jsem neměla v těhotenství co na sebe,“ usmívá se Lucka.

Petrišková má již tříletého syna Tadeáše, mateřství se ale na její postavě nijak negativně nepodepsalo. „Co se týče přípravy na tohle focení, tak to bylo spíše po psychické stránce. Ve formě jako takové mě udržuje hlavně můj syn, protože teď je ve věku kdy zrovna neposedí, takže lítám kolem něj,“ vysvětluje Lucie Petrišková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám