Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V populárním seriálu Slunečná hraje hodné děvče z farmy. Pro někoho bude tedy překvapením, že se Eva Burešová (30) proměnila v drsnou holku, která šlape chodník.

Oblíbená herečka a zpěvačka se totiž stala součástí projektu kamaráda JK Sancheze. Tanečník, který spolupracoval s Benem Cristovaem nebo Eliškou Ruskovou, se objevil i v minulé řadě SuperStar. Nyní oživil své alter ego jménem Frankie. Groteskní postavičku mima ztvárnil JK Sanchez již před lety na divadelních prknech, ale nyní se dostala i na obrazovky.

„Chtěl jsem vytvořit něco nevulgárního, milého. Postavičku, která potěší všechny generace, a nebudu se za ni muset stydět. Ačkoliv vím, že to není tak virální jako satira či urážky a vulgarismy, o to víc chci pracovat na konceptech, které lidi povzbudí, rozesmějí a možná i namotivují,“ rozpovídal se.

Tanečník a mim natočil již dvě zábavná videa s Evou Burešovou. V jednom se odkazuje na její působení ve Slunečné, ve druhém se Burešová předvádí ve zcela jiném světle a představuje se také jako tanečnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám