Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Taylor Schilling, která se proslavila rolí Piper Chapman v seriálovém hitu Netflixu z prostředí ženské věznice Orange Is the New Black, potvrdila vztah s muzikantkou a výtvarnicí Emily Ritz. Na Instagramu obě sdílely stejnou fotku, na níž se objímají, s popiskem: „Nemůžu být šťastnější, že tě mám po boku.“

Partnerky zároveň připomněly a vzájemně si popřály šťastný Pride Weekend, oslavu LGBTQ komunity a kultury.

Emily Ritz je americká muzikantka a výtvarnice. Před pár dny vydala nový singl Door Watcher

O svém osobním životě Schilling příliš nehovoří, v jednom ze starších rozhovorů však uvedla, že se nenechá zaškatulkovat. „Žádnou moji část nelze označkovat. Opravdu se nehodím do žádné škatulky, to je příliš zjednodušující. (...) Měla jsem báječné vztahy. Zažila jsem mnoho lásky a nemám žádné výčitky z toho, odkud ta láska vzešla,“ uvedla pro magazín ES.

Za zmíněnou roli v Orange Is the New Black herečka získala dvě nominace na Zlaté glóby a jednu na televizní cenu Emmy. Nominaci na Cenu Sdružení filmových a televizních herců třikrát proměnila.

Reklama

Další články

Načítám