Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pierce Brosnan (70) sdílel na svém instagramovém profilu vzpomínku na zesnulou dceru, která před sedmi lety prohrála boj s rakovinou vaječníku.

Brosnanova adoptovaná dcera Charlotte zemřela ve věku 42 let na stejnou nemoc, které v roce 1991 podlehla její matka Cassandra Harris, hercova první manželka. Charlotte po sobě zanechala dvě děti a manžela.

„Tady se na tebe díváme, dítě...věnováno památce Charlotte,“ napsal k fotografii a připojil blahopřání k pátým narozeninám své vnučky Marley May.

Brosnan Charlotte adoptoval v roce 1980, když se oženil s Harris. Ta měla z předchozího manželství kromě Charlotte ještě syna Christophera (46). Spolu pak měli syna Seana (36).

O smrti své první ženy a dcery se rozpovídal představitel Jamese Bonda v roce 2014: „Držel jsem velkorysou, silnou a krásnou ruku mé první ženy, když si rakovina brala její život. A minulý rok jsem stejně držel ruku mé vtipné, báječné dcery Charlotte, než podlehla stejné odporné nemoci. Vidět někoho, koho milujete, umírat...takový smutek se stane vaší součástí,“ nechal se slyšet na události Stand Up To Cancer.

V roce 1994 se Pierce seznámil s novinářkou Keely Shaye Smith (56), s níž se o sedm let později oženil. Mají spolu syny Dylana (23) a Parida (19). Herec se netají tím, že ho Smith zachránila před depresemi, které ho pronásledovaly od smrtí jeho milovaných.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám