Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se herečka Kym Marsh (44) na svém Instagramu pochlubila fotkou z fitka, na níž zvedá závaží nad hlavu, fanoušci se lekli a v komentářích upozornili na bulku v jejím podpaží. A jelikož se komentáře začaly množit, herečka neponechala nic náhodě a raději si zašla na vyšetření.

„Jenom abyste věděli, zašla jsem si k lékaři a bulku nechala vyšetřit,“ přidala do popisku fotky o několik dní později. „Všechno je v pořádku, měla jsem jenom malý zánět ve svalu,“ uklidnila fanoušky a poděkovala jim za jejich starostlivost.

Podrobněji se o vyšetření rozepsala v článku pro časopis OK! Bulky si prý všimla už dříve a myslela si, že o nic nejde. Po apelu fanoušků se rozhodla navštívit lékaře a měla štěstí, že ji hned vzal na ultrazvuk.

„Jsem tolik vděčná všem, kteří mě nabádali, abych se nechala prohlédnout. Mohlo to být něco mnohem vážnějšího. Díky bohu se lidé na sociálních sítích o sebe navzájem hezky starají,“ dodala s tím, že bulky v podpaží by vždy měly být vyšetřeny, protože se může jednat o příznaky rakoviny prsu.

Reklama

Další články

Načítám