Hlavní obsah
Článek

Velká část veřejnosti ji zná hlavně jako herečku, a to díky seriálům Vyprávěj či Ordinace v růžové zahradě. Užší skupina lidí Andreu Růžičkovou (39) zaznamenala jako fotografku. Nyní sympatická brunetka experimentovala ve zcela jiném oboru a dala se na navrhování oblečení.

Růžičková navrhla pro českou značku vyznačující se šitím totožného oblečení pro rodiče a jejich děti kolekci #nARuby. Známá herečka pojala výzvu po svém a vznikla tak série bavlněných modelů. Jako první z jejího návrhu vznikly jarní čepice, dále domácí obleky, jednoduché tričko se šátkem, sukně a šaty.

„Základním prvkem pro mě a mou rodinu je vždy pohodlí. Proto kousky z této kolekce jsou maximálně příjemné a můžete v nich stylově na schůzku nebo jen odpočívat doma. Název #nARuby jsme zvolili, jelikož celý svět je tak trochu naruby. A tak jsme symbolicky oblečení navrhli jakoby obráceně," říká Andrea Růžičková.

Velkou motivací k tomu navrhovat oblečení byla pro Andreu její rodina. Sama je maminkou tříletého Tobiáše a půlročního Jáchyma. S oběma dětmi a manželem, hudebníkem Mikolášem Růžičkou, dokonce nafotila kampaň nové kolekce.

Reklama

Další články

Načítám