Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv se Lili Reinhart (23) objevila ve vedlejší roli ve filmu Zlatokopky, kde ztvárnila striptérku, nijak zvlášť odhalená se před kamerou nepředvedla. Hvězda seriálu Riverdale proto fanoušky překvapila, když na svém instagramovém profilu sdílela nahý snímek.

Lili si na něm objímá kolena a z boku tak nechala vyniknout své poprsí. O pár dní později se však za fotku omluvila s tím, že sdílet podobný obsah je momentálně necitlivé, neboť by se nyní měla pozornost zaměřovat výhradně na Black Lives Matter.

Hvězdy oblíbeného seriálu zažily v posledních dnech krušné chvilky. Objevila se totiž anonymní obvinění o sexuálním obtěžování a napadení. Jedno z nich se týkalo přímo Reinhart.

„Nedovedu si představit nic horšího a zvrácenějšího než falešná obvinění o sexuálním násilí. Vrhá to špatné světlo na skutečné oběti, které mají odvahu vystoupit. Taková lež může zničit životy i kariéry. Mohu tomu s klidem říkat lež, protože člověk, který stojí za těmito obviněními, přiznal, že jde o výmysly,“ uvedla v oficiálním prohlášení na Twitteru.

Herečka doplnila, že s týmem jednají o právních krocích. Jedním z kolegů ze seriálu, kterého se lživá obvinění týkala, je i hereččin expartner Cole Sprouse.

Minulý týden byl ze sexuálního napadení obviněn i Justin Bieber, tvrzení anonymu se rovněž ukázala jako lživá a zpěvák už sám podnikl právní kroky proti osobě, která je vypustila.

Reklama

Další články

Načítám