Hlavní obsah
Článek

Sportovní moderátor Vojtěch Bernatský (49) se pochlubil svou maminkou a jen stěží se dá uvěřit tomu, že tato dáma má v občance věk překračující sedmdesátku. „Nevím, jak je to možný, ale to švédské podnebí má na moji 71letou maminku/modelku velmi blahodárný účinek,“ napsal moderátor k fotce maminky Marie, která žije skoro 10 let ve švédském Göteborgu.

A jaký má paní Marie recept na věčné mládí? Žádné elixíry ani striktní dodržování zdravé životosprávy v tom nehledejte. „Možná by se zdálo, že je to velká sportovkyně, ale opak je pravdou. Já ji snad nikdy sportovat neviděl. Tedy pokud jde o konkrétní sport. Jinak má pohybu opravdu hodně,“ prozradil Super.cz Vojtěch.

„Nepamatuji si, že by někdy odpočívala třeba na gauči. Každý den chodí s přítelem k moři a nachodí minimálně 10 až 15 kilometrů. Pořád někde šmejdí - je to taková naše tryskomyš. A má ještě jeden recept na věčné mládí - dobré víno, a především její oblíbené šampíčko,“ prozradil s úsměvem moderátor.

Pod snímkem se okamžitě strhla lavina komentářů od fanoušků, kteří z mladistvého vzhledu Vojtěchovy maminky zůstávají v úžasu. Na první pohled si mysleli, že moderátor sdílel fotku své starší sestry, sestřenice nebo kamarádky. „Ty kráso, více jak 50 bych jí netipla... Nechápu...,“ podivuje se jedna z fanynek. „To je ale focené tak před třiceti lety ne? Ta paní na fotce určitě nemá 71,“ přidává se další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám