Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a dabér Vlastimil Zavřel srazil v sobotu odpoledne na přechodu na pražském Rašínově nábřeží devítiletou holčičku. Herec jel na skútru a dívenka údajně vběhla na přechod, když jí vítr odfouknul klobouček. Dívka utrpěla pohmožděniny horních a dolních končetin a byla převezena do nemocnice.

„Holčičce upadl klobouk na přechodu, nedobrzdil jsem to a srazil jsem ji,“ řekl Blesku herec, jímž událost velmi otřásla. Spolu s rodiči dívky pak vyčkal na příjezd záchranky a policie.

„Na místo nehody ihned vyjela záchranářská i lékařská posádka společně s naším inspektorem provozu. Devítiletá dívka utrpěla pohmožděniny horních a dolních končetin. Se zraněním lehčího charakteru byla po ošetření převezena na dětskou chirurgii do Thomayerovy nemocnice,“ řekla Super.cz mluvčí záchranářů Jana Poštová.

S otcem dívenky měl Zavřel dle svých slov následně učinit dohodu. „Domluvili jsme se, že ani jedna strana nebude případ nadále řešit,“ dodal herec.

Reklama

Další články

Načítám