Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V Česko Slovenské SuperStar vypadali jako dvě hrdličky, ale věkový rozdíl mezi nevyzrálým milovníkem reggae Michalem Šepsem (16) a baculkou s krásným hlasem Alžbětou Kolečkářovou (19) nakonec způsobil, že se nedávno rozešli. "Je to ještě dítě," říká Kolečkářová, která byla proti původním informacím tou, která dala Šepsovi kopačky.

Každá prvotní zamilovanost jednou pomine a Alžběta pochopila, že pro ni Michal ještě není zralý. Přesto ho považuje za nejlepšího kluka, s kterým kdy randila. Vždyť se dokonce chtěli i vzít a odstěhovat se spolu na Šepsovu milovanou Jamajku. "Když je člověk zamilovaný, spoustu věcí přehlíží. Když největší zamilovanost pomine, vidíte reálného člověka. A hlavně ty špatné věci," vysvětluje Kolečkářová. Že měl Šeps podivnou, nevyrovnanou povahu, toho si všiml každý, kdo s ním přišel do styku. Možná to je ale věkem.

"Tři roky vnímám jako velmi propastný věkový rozdíl. Mám už své priority a jsem samostatná, u něho je ještě velmi poznat, že má jen šestnáct," přiznala slovenskému Plus 7 dní sympatická zpěvačka s tím, že rozchod páru její rodiče předpověděli už dávno. Svou roli hrálo i čtyři sta kilometrů vzdálenosti, která je dělila. Dvojice prý měla konflikty. Kdyby je spolu mohli hned řešit z očí do očí, jsou prý možná ještě spolu. "Na konci jsme oba plakali, ale ten vztah už ztratil smysl. Ale ať byl jakýkoliv, toho vztahu nelituju," dodala Kolečkářová s tím, že je se Šepsem v kontaktu. Při troše fantazie nevylučuje ani to, že by se k němu časem vrátila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám