Hlavní obsah
Článek

Přijde vám zbytečné utrácet tak vysoké částky za náplně do tiskáren? Nabízí se možnost vyměnit drahé originální tonery za alternativní. Můžete tak ušetřit až 40 % tiskových nákladů a peníze investovat výhodněji. Dejte si však pozor. Špatný výběr by vás mohl vyjít dráž než nákup originálu.

Nejsou tonery jako tonery

Na trhu najdete dvě varianty alternativních tonerů – renovované a kompatibilní.  Od renovovaných tonerů dejte raději ruce pryč. Překvapí vás velmi příznivou cenou, která je ale na úkor kvality tisku a kvalifikovaného servisu. Pokud byste se snad rozhodli renovovat toner podomácku, mohla by to schytat vaše tiskárna. Kompatibilních tonerů je na trhu široká nabídka, je proto třeba dát si pozor na značku, kterou pořídíte. Výrobcem bývá třetí strana, proto je důležitá orientace na prověřené výrobce ověřující funkčnost a kvalitu testováním. Kvalitní alternativní tonery vyrábí firmy s vlastní technologií výroby a know-how. Za velmi příznivé ceny tak pořídíte tonery 100% kompatibilitou s tiskárnou, rychlým doručením a servisem.

Pravidelným testům kvality podléhají alternativní tonery českého výrobce TOREX®. Tyto produkty se mohou pochlubit skvělými výsledky jak na straně úspory, tak kvality tisku a kvalifikovaného servisu. Tonery TOREX® jsou plně kompatibilní s tiskárnou a ušetří až 40 % tiskových nákladů. Kvalita tisku je srovnatelná, v některých případech až totožná s originálními tonery. Jedná se o tovární produkt vyrobený v České republice, který vytiskne stejný počet stran při totožné kvalitě jako originální výrobek. Na výrobky TOREX® se navíc vztahuje možnost zpětného výkupu a ekologickou likvidaci použitých tonerových kazet.

Přesvědčte se o kvalitě alternativních tonerů TOREX® sami. E-shop OriginálníTonery.cz vám tonery TOREX® dopraví na vámi zvolenou adresu zdarma. Navíc nabízí na produkty značky TOREX® doživotní záruku a s dodáním na druhý den. Pokud byste snad s kvalitou tisku nebyli spokojeni, okamžitě vám TOREX® vymění za odpovídající originální toner.

Získejte poukaz na pohonné hmoty

Dochází vám náplň v tiskárně? Pak je právě teď ten správný čas pořídit novou. OriginálníTonery.cz vás nyní odmění za nákup alternativních tonerů TOREX® poukazy na pohonné hmoty v hodnotě až 1 000 Kč.

Foto: originalnitonery.cz
Získejte 1 000 Kč na PHM

Objednávejte tonery na OriginálníTonery.cz a ušetříte tak nejen za tisk, ale i na čerpací stanici. Ale pospěšte si, akce platí pouze do 17.7.2020.

Nakupte, natankujte a šlápněte na plyn – je čas ujet starostem všedních dní! Tak kam to bude?

Další články

Načítám