Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Česká Miss Nikol Švantnerová (31) sice už modelingová mola moc neobráží a vystačí si hlavně se spoluprácemi na sociálních sítích, ovšem vzhledem k tomu, že jsou jejími klienty hlavně sportovní firmy a výrobci plavek, žádný špíček si dovolit nemůže.

Nikol na sobě denně maká, cvičení by nevynechala, ani kdyby se čerti ženili nebo na koze jezdili. A výsledkem je tělo bez gramu tuku navíc. Nemá jedinou tělesnou partii, kterou by nemohla předvést jakkoli spoře oděná.

S teplým počasí už Nikol opět těší fanoušky fotografiemi v bikinách, kterých má vzhledem ke spolupráci nepřeberné množství. Tentokrát se vystavila na lodičce na jezeře v Rakousku, kam vyrazila s rodinou.

"Vytáhla jsem svoje námořnický plavky, sladila je pěkně s loďkou a celé odpoledne jsme strávili uprostřed jezera," napsala ke snímku na Instagramu a dočkala se pochval za fotku jako celek, za bikiny i samozřejmě i za luxusní figuru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám