Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě, herec Vlastimil Zavřel srazil na přechodu na pražském Rašínově nábřeží devítiletou dívenku. Pětašedesátiletý Zavřel jel na skútru a holčička údajně vběhla na přechod, protože jí vítr odfouknul klobouček.

K nehodě došlo na Rašínově nábřeží, poblíž vyšehradského tunelu. Podle svědků měla dívce ulétnout čepice, nebo klobouček. Když pro něj dívka skočila do silnice, srazil ji herec jedoucí na skútru ve směru na Výtoň. Sám herec při střetu spadl na silnici.

"Na místo nehody ihned vyjela záchranářská i lékařská posádka společně s našim inspektorem provozu. Devítiletá dívka utrpěla pohmožděniny horních a dolních končetin. Se zraněním lehčího charakteru byla po ošetření převezena na dětskou chirurgii do Thomayerovy nemocnice," řekla Super.cz mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Na místě zasahovali také strážníci, kteří společně s otcem dívky a s řidičem skútru vyčkali na příjezd dopravních policistů. Ti se teď nehodou zabývají. Sám herec je z události zhroucený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám