Hlavní obsah
Článek

Bývalá moderátorka a modelka Martina Gavriely (45) je trojnásobnou maminkou a děti jí rostou jako z vody. Z přechozího vztahu má již dospělou dceru Jessicu a syna Antonia, se současným partnerem Marcusem Tranem ročního synka jménem Lee.

„Nikdy jsem si neuvědomovala, jaké štěstí je mít zdravé děti. Tak nějak ve dvaceti o tom nepřemýšlíte nebo máte pocit, že se vás to netýká. Ve čtyřiceti máte pocit, že je to zázrak, kór když všude kolem vás umírají lidi, tak teprve pak si uvědomíte, jaké máte štěstí, že tu rodinu a ty děti zdravé máte,“ rozepsala se blondýnka pod fotkou svých tří lásek.

A protože dvě starší děti úspěšně započaly nové životní etapy, ať už ve škole nebo v soukromí, moderátorce o to víc dochází, jaké štěstí ji jako mámu potkalo.

„3 zdravé děti. Jeden oslavil 20 měsíců. Druhej ukončil základku a jde na střední a třetí udělala řidičák a odstěhovala se od maminky a začíná svůj život. Letí to kosmickou rychlostí. Jsem na vás všechny pyšná a miluju vás,“ vyznala se z citů moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám