Hlavní obsah
Článek

Manželka herce Jamese Van Der Beeka (43) Kimberly potratila podruhé za osm měsíců. Na svých sociálních sítích je velmi sdílná, a tak i tentokrát sdílela video přímo z nemocničního lůžka.

„Dvě transfuze krve během sedmi měsíců jsou pro moje tělo pořádný záhul. Prosím, jestli máte nějaké tipy, jak to přirozeně zvládnout, jsem jedno velké ucho,“ poprosila sledující o radu v popisku videa.

„Nejvíc mě trápí bolesti hlavy a v oblasti dýchacích cest,“ svěřila se s tím, že se jí to samé přihodilo i při transfuzích po loňském potratu. „Byly to náročné dva týdny. Tentokrát ale měním svůj příběh. Mám ve svém životě úžasné léčitele a také jsem se naučila nějaké věci sama.“

Jen před několika dny představitel Dawsona z populárního seriálu sdílel informaci, že jeho žena potratila. Když potratila naposledy, byl Van Der Beek jako soutěžící v pořadu Dancing With The Stars, emocionálně náročné období tak prožíval velmi veřejně.

Slavný pár má pět dětí a Kimberly bohužel potratila celkem pětkrát. Kromě dvou nedávných prodělala ještě tři potraty v minulosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám