Hlavní obsah
Článek

Stále ještě úřadující Miss Universe Slovenské republiky 2019 Laura Longauerová předvedla tělo, které už ocenili i ve světě. Slovensko v minulosti reprezentovala na soutěžích Miss Universe, Miss World nebo na Miss Intercontinental, kde se stala nejkrásnější Evropankou a v konečném pořadí byla třetí.

"První léto. Ahoj pihy," přivítala Laura slunečné dny a hned skočila do bazénu. Modelka má sexy ženskou postavu, díky které často předvádí prádlo či plavky.

Také se pochlubila, že připravuje svoji knihu z prostředí soutěží krásy. Sama si jimi prošla a ráda by se o zkušenosti podělila.

"Za deset let v prostředí Miss jsem se střetla s mnohými situacemi a ponaučeními, o které bych se chtěla podělit. Mnoho děvčat si dnes ničí zdraví, protože svět skutečnou realitu zkresluje, nebo ji vůbec neprezentuje. Dnešní doba nám může pomáhat jako nikdy předtím a zjednodušit život, nebo ho svojí iluzí pomalu ničit. Hranice je tenká. Mám ve velké míře pomalu naplněnou svoji představu, jakým směrem se bude kniha ubírat," uvedla Longauerová.

Reklama

Další články

Načítám