Hlavní obsah
Článek

Po karanténě se jim daří. Manželé Roman Tomeš (36) a Michaela Tomešová (32) už mají za sebou první veřejné vystoupení, kam vyrazili i se syny Kristiánem a Jonášem. Na akci Busking pro Slunce zazpívali i píseň, kterou Roman původně nazpíval s kolegyní Evou Burešovou (30) a klip k ní už má téměř půl miliónu zhlédnutí.

"Je pravda, že mě ty ohlasy, které na písničku Ty a já přicházely, šokovaly. Ale asi je to i tím, že je tam právě Eva Burešová," mínil zpěvák a herec. "Roman je prostě skromný člověk a on si nikdy nepřisuzuje zásluhy za hezkou píseň," doplnila jeho žena. "Je pravda, že tomu udělala velkou službu. Byl to tvrdý kalkul a vyšel," žertoval Roman.

Více než tříměsíční volno už páru skončilo. Roman bude celé léto natáčet Slunečnou a na obrazovky se vrátí i Míša, kterou si určitě pamatujete ze seriálu Ulice. "Chystám nový projekt pro televizi Prima," pochlubila se. "Budeme se tak potkávat nejen doma, ale i ve stejných ateliérech, i když v jiných dekoracích," dodal Roman s tím, že už se musejí zase začít poohlížet po někom, kdo by jim hlídal kluky.

Reklama

Další články

Načítám