Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Victoria Velvet (40), která je také čerstvou trojnásobnou maminkou, je naprosto dojatá - po několika měsících se může z Turecka vrátit do České republiky.

„A jede se domů. Chce se mi brečet. Nechtěla jsem to nikomu říct, ale museli jsme čekat na zelenou, museli jsme dostat povolení. Nechali jsme si udělat covid testy a jsme všichni negativní, ještě pak kvůli opatření zůstaneme doma, to je jasný, ale letím domů.... Já mám takovou radost, protože jsem neviděla rodinu půl roku,“ svěřila se zpěvačka se slzami v očích.

Do Turecka se s dětmi přestěhovala v lednu, ještě před porodem syna Zacharyho (3 měsíce). Přála si, aby trávili víc času jako rodina, což nebylo možné, protože její manžel pracuje v zahraničí a nemohl je tak často navštěvovat. Po porodu zpěvačka a bývalá moderátorka Evropy 2 doufala, že se brzy shledá se svými blízkými v Česku a nového člena rodiny jim představí, ale bohužel vypukla pandemie koronaviru, která ji od Prahy na několik měsíců odřízla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám