Hlavní obsah
Článek

Známý divadelní herec a také představitel „zlého bankéře“ v reklamě na banku Tomáš Jeřábek (45) se před dvěma lety stal otcem syna Tea. Chlapečka mu porodila manželka, herečka Halka Třešňáková (48). „Já jsem si s otcovstvím dával na čas,“ řekl v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Do toho dorazil i se svým kolegou ze zmíněné reklamy a jmenovcem Tomášem Měcháčkem. A protože také on je otcem, dvojnásobným, řeč došla i na jejich výchovné metody.

„Jsem dánský fotr, hodný táta, já totiž neumím být přísný. Ale já myslím, že to přijde s věkem, až to bude potřeba. Ale teď beru hodně ohled na to dítě. Třeba když jdeme na hodinovou procházku, tak ho nechám jít, kam chce, a jdu za ním,“ podělil se Jeřábek o dosavadní zkušenosti.

To jeho kolega má na výchovu dětí trochu jiný názor - a rád poradí. „Říkám mu, aby za ním nechodil a spíš ho chytl za ruku, když ho převádí přes ulici. A aby před ním nekouřil. Ale to mu říkám až od doby, kdy jsem přestal kouřit já,“ svěřil Měcháček s tím, že to bylo před rokem a ze dne na den. „V jeden večer jsem se překouřil. Šel jsem do sprchy, kde jsem vyplivl hlen a bylo to strašné, pořád si to pamatuju,“ nešetřil detaily.

Na natáčení Měcháček dorazil o berlích, má za sebou operaci kvůli prasklé achilovce. „Hrál jsem nohejbal a dohrál jsem. Šlo mi to skvěle,“ řekl na vysvětlenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám