Hlavní obsah
Článek

S herečkou Aňou Geislerovou (47) jsme si naposledy povídali na předávání cen Český lev, které se konalo těsně před celoplošnou karanténou. Ona sama kvůli ní ale téměř nic nezameškala. Měla totiž naplánované dvouměsíční volno, kdy se chtěla věnovat rodině, hlavně svým třem dětem.

"Nevím, jak to mám shrnout, aby se to třeba někoho nedotklo. Já všechno dotočila a tři dny na to se zavřela škola. Měla jsem hotovo a volno jsem měla mít až do května. Očekávala jsem velkou pauzu, a protože moje děti jsou velcí mazlové, byla jsem hrozně šťastná, že je mám doma. Je mi líto, že to říkám, pro mnoho lidí byla ta situace složitá a pro hodně lidí komplikovaná i tím, že museli být s dětmi doma, ale já byla strašně spokojená," svěřila nám herečka.

"Je ale pravda, že na začátku to byla velká úzkost a nezvyklá situace, ale pak se mi to líbilo. Karanténu jsme dodržovali poctivě, ani jsme neměli tendenci někam vyrážet už díky tomu, že jsme na Prahou a máme zahradu, tak tam ta potřeba nebyla. Vrhli jsme se jako celý národ na pečení, vaření, uklízení a vyklízení domova a dodělávky všech restů," doplnila Aňa Geislerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám