Hlavní obsah
Článek

Vystoupení v rámci projektu Busking pro Slunce její kamarádky Nikol Heřmánkové Kouklové bylo pro Anetu Krejčíkovou (32) prvním po porodu dcery Antonie. "Taky jsem byla pořádně nervózní, trénovala jsem až cestou sem v autě," přiznala Aneta, kterou doprovázela babička, aby mohla pohlídat malou Toničku, až bude herečka zpívat.

"Já jsem tady vždycky buď těhotná, nebo kojící," smála se Aneta, která porodila před dvěma a půl měsíci a péči o dvě děti, mezi nimiž je jen velmi malý věkový rozdíl, prý zvládá dobře. "Beník sestřičku přijal hezky a zvládáme to tak nějak automaticky. Malá je naštěstí hodná, dobře papá i spinká," řekla nám Aneta, která v našem videu poprvé promluvila i o tom, jak probíhal její domácí porod.

A jak to má se shazováním těhotenských kil? Nám se zdálo, že už je skoro na své váze. "To se pletete, mám ještě krásných dvanáct kilo nahoře. Strašně teď žeru. Ale plně kojím a neřeším to. Uvidím, jak to půjde dolů, až začnu malé dávat příkrmy," míní Aneta, která v těhotenství přibrala přes dvacet kilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám