Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ruská blogerka Anastasia Tropitsel přišla o život při nehodě na motorce na Bali. Její ukrajinský přítel Viktor, který byl svědkem neštěstí, popsal, co se stalo.

S Anastasií jeli na motorkách, když se ta její začala „třást“ a blogerka ve velké rychlosti nad strojem ztratila kontrolu a narazila do svodidel. „Jela v osmdesáti až stokilometrové rychlosti po hlavní silnici, kde takhle jezdí všichni. Jezdila bezpečně a řádně,“ uvedl třicetiletý muž.

„Má milovaná už není mezi námi. Prosím, kamarádi, rozlučte se s ní s hezkými vzpomínkami a rozjímáním. Je to důležité,“ napsal na sociální síti.

Anastasia začala blogovat jako dvanáctiletá, v patnácti se dle svých slov stala milionářkou. Fanoušky chtěla inspirovat v tom, aby si plnili své sny. Na Instagramu měla přes 1,2 milionu followerů. „Naše Nastya už není mezi námi. Nemohu tomu uvěřit,“ napsala matka dívky na jejím profilu.

Zahraniční média uvádějí, že otec dívky údajně nebyl z dceřina životního stylu nadšený a upozornil ji, že aby měla dobrý život, musí začít pracovat, a ne se jen bavit. Dívka na to měla reagovat slovy o zradě.

Reklama

Další články

Načítám