Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Švandová (76) se po koronavirové pauze opět vrací do běžného pracovního života. Přestože se na divadelní prkna ještě nepostavila, diář na léto má celkem plný a dokonce natáčí film.

Letošní dovolenou hodlá trávit v Čechách, do zahraničí ji nikdo nedostane. „Budu tady, a pokud někam pojedu, tak pojedu po vlastech českých, ale za hranice určitě ne. Zatím mi to vyhovuje a je spousta míst, která jsem v České republice nenavštívila, a nechci pokoušet osud,“ svěřila se nám herečka.

S manželem Pavlem Satoriem (70) příkladně dodržovali karanténu, což pro ně bohužel znamenalo odloučení od dětí a vnoučat. „Ze začátku jsme se první měsíc skutečně neviděli, protože jsme přeci jenom v té rizikovější skupině a chtěli jsme dodržet odstup. Po měsíci všichni začali jezdit na víkendy, takže teď už je to všechno v pohodě, vídáme se hodně,“ raduje se.

Ve svých 72 letech vypadá neuvěřitelně a lichotky na svůj mladistvý vzhled dostává ze všech stran, její opravdový věk by jí hádal jen málokdo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám