Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden paparazzi vyfotili Jaromíra Jágra (52) ve Špindlerově Mlýně ve společnosti modelky Dominiky B., která jej doprovodila na schůzku s přáteli. Od rozchodu s Veronikou Kopřivovou (33) se po hokejistově boku oficiálně žádná žena neobjevila, fanoušky tak zajímá, zda jde o jeho novou známost. Jágr ale soukromí nekomentuje.

A také hokejistova neteř, blogerka Pavlína Jágrová se odpovědi na otázku, zda má Jaromír novou partnerku, vyhýbala. "I kdyby nějakou měl, tak to nechci komentovat. Zeptejte se jeho, jo?" řekla Super.cz během rozhovoru před víc než týdnem.

Se strejdou se Pavlína, jak uvedla, o vztazích baví. "S Jardou se hodně vídáme, měla jsem narozeniny, tak jsme spolu byli na večeři. O ženách se bavíme, jsme k sobě otevření. Ptá se mě na názor, já mu svůj řeknu, ale nevnucuji mu ho. Kdyby se mi jeho partnerka nelíbila, můžu mu to říct, ale je to jeho věc," dodala Jágrová.

Reklama

Další články

Načítám