Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák, textař a autor hudebního projektu MikAel Michael Foret (37) si nedělní svátek všech tatínků užil naplno. Jeho syn Tim si na první krůčky nemohl vybrat lepší den. „Děkuju za dárek na Den otců,“ napsal Foret k momentce s devítiměsíčním chlapečkem.

S manželkou Eliškou má zpěvák kromě mladšího Tima dceru Liu, která brzy oslaví 4 roky.

„Kámo, mohlo mě to napadnout, když ses poprvé v týdnu k ségře u oběda postavil, aby Ti dala ochutnat flákotu masa (neboť ty na krupičky nejsi). Tento víkend už stojíš a dnes jsi dokonce skoro sám obešel stůl. A i když se ho musíš pečlivě držet a vypadáš u toho jako ta nejroztomilejší kudlanka, jsi borec. První kroky jsou ty nejdůležitější a ty je dáváš s přehledem!“ napsal zpěvák.

Foret v rámci svého projektu MikAel nedávno vydal nový song Alone Together, který boduje v rádiích i u fanoušků. Přitom vznikl rychle a spontánně. Ale ono se říká, že neplánované bývá to nejlepší...

„Mám rád nečekané věci, zvlášť když se týkají mé tvorby a práce. Má to smysl,“ vzkázal fanouškům Michael.

MikAel - Alone Together

„Píseň i text se začaly klubat někdy v lednu/únoru a idea songu je taková, že všichni jsou osamělí, což nás ve výsledku spojuje,“ řekl k Alone Together s upozorněním, že nejde o další „koronavirovou“ píseň. „Je to vlastně obyčejný love song s mírně sociálním přesahem,“ dodal Foret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám