Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Andrej Hryc (70), kterého znají například diváci seriálu Ulice, byl před pár dny propuštěn z nemocnice, kde si ho vyzvedla jeho šťastná dcera Wanda.

Hryc v bratislavské nemocnici podstoupil náročnou léčbu akutní leukemie, včetně transplantace kostní dřeně. Wanda Adamík Hrycová prostřednictvím sociálních sítí prosila veřejnost o dárcovství krve, kterou její tatínek nutně potřeboval. A nakonec se našel i vhodný dárce kostní dřeně.

Wanda, jež pracuje jako producentka, teď zveřejnila snímek, jak si svého tatínka veze domů. Pohublý Hryc seděl na vozíku, ale ochotně zapózoval.

„Tati, děkuji za celoživotní podporu, pomoc a lásku, ale i neustálé výzvy. Díky tobě se pokouším denně překračovat svůj stín a jsi pro mě také inspirace, že jen máloco se mi zdá nemožné. Mám tě ráda,“ napsala pod snímkem Wanda Adamík Hrycová, jež takto popřála svému tatínkovi ke Dni otců. A propuštění tatínka z nemocnice bylo tím nejkrásnějším možným dárkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám