Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestnáctiletá dcera Dády Patrasové (67) Anička začala nečekaně šlapat svojí mamince do zelí. Půvabná Anička dostala nabídku moderovat pořad pro děti, což bylo roky doménou její matky. Poprvé se objeví už na Štědrý večer.

Anička zdědila nadání po rodičích, jejím otcem je muzikant Felix Slováček. Už devět let hraje na klavír a věnuje se zpěvu. Studuje populární zpěv na konzervatoři a do budoucnosti by chtěla pokračovat na FAMU s režií nebo scenáristikou. Uvažuje i o literární akademii.Protože má hodně zájmů, zkoušela i přijímací zkoušky na Střední uměleckou školu Václava Hollara. V minulosti namluvila pohádku O krtečkovi a zahrála si v pohádce Zimní královna.

Nadaná slečna byla oslovena, aby spoluuváděla zábavně vzdělávací pořad KiWi Junior na TV Barrandov. Ten ve dvanácti epizodách ukáže, jak využívat zdrojů, které naši Zemi tolik neničí a chce nenásilnou hravou formou seznámit děti s prostředím, ve kterém žijí.

Reklama

Další články

Načítám