Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od rozchodu Jaromíra Jágra (52) a jeho zatím poslední oficiální partnerky Veroniky Kopřivové (33) uběhl už víc než rok, takže když se slavný hokejista objeví po boku nějaké ženy, okamžitě se nejen na sociálních sítích rozjedou diskuze, zda jde o jeho novou známost.

To je ostatně úděl všech celosvětových hvězd, jíž Jágr bezesporu je, navíc nejslavnější (český) starý mládenec. S globální popularitou přichází enormní zájem nejen o profesní záležitosti, ale i o ty soukromé.

V poslední době tak byl Jágr spojován hned s několika ženami.

Spekulace o románku s tenistkou Danielou Hantuchovou před půl rokem neunikly ani bookmakerům a na kolegovo konto si v této souvislosti zažertoval i Tomáš Plekanec, jenž má sám za partnerku tenistku Lucii Šafářovou.

Dále se psalo o zpěvačce Elizabeth Kopecké, která uvedla, že jsou s Jaromírem jen kamarádi. A po nedávném rozhovoru s Evou Perkausovou pro Showtime začali někteří diváci spekulovat, jestli právě ona nemá k hokejistovi blízko... Eva je rychle odkázala do patřičných mezí.

Stačí opravdu málo, v podstatě se jen vedle někoho objevit.

To se stalo i před pár dny ve Špindlerově Mlýně, kde Jágrovi dělala společnost modelka Dominika B., která jej doprovodila na schůzku s přáteli. O tom, jaké vztahy mezi nimi panují, oba svorně mlčí.

Jágr své soukromí obvykle nekomentuje. Výjimku udělal v případě rozchodu s poslední přítelkyní Veronikou, a to až po několika měsících a poté, co modelka odjela na dovolenou s novým partnerem. „S Veronikou už nějakou dobu pár netvoříme, každý z nás si tedy může dělat, co chce. Tuto informaci jsme nezveřejňovali, protože je to čistě naše soukromá věc,“ napsal tehdy Jágr. A toho se drží i dál.

Jágra celý život provázejí krásné ženy. V minulosti hokejista dlouhodobě žil s modelkou Ivou Kubelkovou, moderátorkou Nicol Lenertovou, modelkou Andreou Verešovou a modelkou a později moderátorkou Innou Puhajkovou.

Reklama

Další články

Načítám