Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zemřel americký rapper Tray Savage (†26), vlastním jménem Kentray Young. Podle informací webu TMZ, který zprávu přinesl, ho v pátek dopoledne v Chicagu zastřelili, když v autě projížděl jižní částí města.

Podle svědků k události došlo kolem jedenácté hodiny dopolední, kdy po hudebníkově voze začal někdo střílet. Muže poté odvezli do nemocnice, kde byl prohlášen za mrtvého.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tray Savage (@traysavageglo), Čen 14, 2020 v 3:54 PDT

Savage patřil pod label Glory Boyz Entertainment Chiefa Keefa a Freda Santany. „Celý Chief Glo Gang je ztrátou Kentraye ‚Traye Savage‘ Younga zarmoucený, odešel předčasně,“ uvedl mluvčí labelu.

„Svou lásku vždycky věnoval především své snoubence, dětem, rodině a hudbě. Bohužel nemůžeme vzít zpět skutky jiných, ale pevně si stojíme za tím, že Kentray ‚Tray Savage‘ Young by tu měl dnes být a pokračovat ve své úžasné práci. Jeho přátelé, rodina a kolegové budou v jeho odkazu pokračovat,“ stojí v prohlášení.

Reklama

Další články

Načítám